Tuli tuossa muutamisen viikkoa sitten aloitettua tämä projekti ja heti ensimmäisenä parvekekalusteet saivat uuden maalikerroksen pintaansa. Lisäksi tuli hankittua vihdoin ja viimein tuoleihin istuintyynyt. Ja mikäpäs siinä istuskella ilta auringossa ja mussuttaa suussa sulavia muffinsseja ja siemailla vaapukkamehua ihan muumien tapaan.

Tänään tuli tehtyä pieni retki puutarhalle ja sieltä lähtikin muutama kukka mukaan parveketta koristamaan. Kyllä minulla on ihan joka vuosi ollut kukkia parvekkeella, joskus vähän vähemman ja joskus taas enemmän... ihan riippuu mille tuulelle sattuupi. Enemmän olen tykästynyt hempeisiin pastellin sävyisiin kukkiin, mutta tänä vuonna teinkin poikkeusen ja otin vähän rohkeampia sävyjä. Piristävät kummasti parvekkeelle tullessa. Täytyy kyllä mainita sekin että olen kovasti tykästynyt viherpeukaloinnista ja salaa haaveillut omasta salaisesta pienestä puutarhasta, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa senkin toteutan.

Sitten vielä lähempi kuva tästä rahapuusta, tosin aika epäselvä. Päätin yksi päivä katkaista rahapuustani yhden oksan ja vesilasissa sitä tovin juurrutinkin, ja tänään kun satuin katsomaan niin huomasin siinä hienot juuret. Istutuspurkkeja tulikin puutarha reissun jälkeen ihan kivasti niin mikäs siinä, ei kun istuttamaan... ja tadaa siinä se nyt kauniisti komeilee uudessa kasvuympäristössä. Tein tuohon pienen kyltin jossa lukee "Ei se raha puussa kasva" ja koristeeksi laitoin 20 sentin kolikon. Sellainen päähänpistos tällä kertaan.